ΠΟΛΥΑΝΕΙΟ ΩΔΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ WEBTV

30/1/21

Διαδικτυακά μαθήματα στο Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς


Υπογράφει ο Κλεάνθης Ζαρίμπας
Διευθυντής Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς

Αγαπητοί γονείς, σπουδαστές, φίλες και φίλοι του ωδείου μας,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με την ελπίδα, σύντομα να λειτουργήσει δημιουργικά η καθημερινότητά μας.

Επικοινωνώ και πάλι μαζί σας, με σκοπό να σας ενημερώσω για τις εξελίξεις που αφορούν τη μουσική εκπαίδευση σήμερα και παράλληλα τις αποφάσεις του ωδείου μας.

Με νέα οδηγία του ΥΠ.ΠΟ.Α που μας έχει αποσταλεί σήμερα 26 Ιανουαρίου, παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας των "αναγνωρισμένων" μουσικών ιδρυμάτων της χώρας, έως την 1η Φεβρουαρίου.

Σε κάθε περίπτωση και όπως πιθανώς να γνωρίζετε, αποτελεί πια νόμιμη διαδικασία, η εξ αποστάσεως μουσική εκπαίδευση.

Μία λύση, που δεν την επιλέξαμε ως ωδείο για πολλούς λόγους, μεταξύ των οποίων βέβαια, η γνώμη της πλειοψηφίας των μαθητών μας και των γονέων τους.
Παρόλα αυτά, η εξέλιξη της οδυνηρής κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας, έχει παραταθεί πολύ, χωρίς ακόμη να διαφαίνεται με βεβαιότητα, η δια ζώσης επαναλειτουργία της μουσικής εκπαίδευσης.

Μετά από μεγάλο προβληματισμό και σεβόμενος την επιθυμία αρκετών γονιών να πραγματοποιήσουν τα παιδιά τους διαδικτυακά μαθήματα, καθώς διαπιστώνουμε όλοι τον πολύτιμο χρόνο εκπαίδευσης που χάθηκε, το Πολυάνειο ωδείο θα προχωρήσει στην υλοποίηση εξ αποστάσεως μαθημάτων μέσα από το διαδίκτυο σε όσους σπουδαστές ενδιαφερθούν.

Τα συγκεκριμένα μαθήματα είναι δυνατόν να αρχίσουν από 1 Φεβρουαρίου και θα εμπίπτουν στο πρόγραμμα σπουδών του ΥΠ.ΠΟ.Α.

Έτσι οι σπουδαστές, αφού ολοκληρώσουν τον αριθμό μαθημάτων που απαιτείται, θα αποκτούν πρόσβαση στις εξετάσεις του ωδείου και φυσικά στο δικαίωμα προαγωγής.

Οι ετήσιες και προαγωγικές εξετάσεις δύναται να πραγματοποιηθούν διαδικτυακά ή με αποστολή βίντεο.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ στο
 polyaneioodeiokilkis@gmail.com
Ή με γραπτό μήνυμα στο
6987 85 54 25

Πρέπει να αναγράφονται τα εξής στοιχεία:
- ονοματεπώνυμο γονέα/κηδεμόνα
- ονοματεπώνυμο σπουδαστή
- μέϊλ και τηλέφωνο
ΣΗΜ: Τα διαδικτυακά μαθήματα θα έχουν έκπτωση 15%